Hirdetés

Timesplitters 4 tervek

|

A Free Radical csapatát a Timesplitters széria tette igazán nevessé, hisz humora,egyedi atmoszférája, őrült karakterei és dilis minijátékai sok Playstation játékos szívét meghódították.

Hirdetés

A fejlesztőbrigád így örömmel tér vissza a sorozathoz, hogy megcsinálja a játék negyedik részt. A játékról egyébként egy fejlesztőkkel történő beszélgetés alatt annyit sikerült kideríteni, hogy ezúttal nem kultfilmeket, hanem nevesebb játékokat fog kiparodizálni a mű. Ezen kívül Rob Yescombe, a Free Radical forgatókönyvírója elárulta, hogy a munkálatok jól haladnak, de még elég korai stádiumban van a project, ráadásul a Haze fejlesztésével is haladni kell, így nem sok mindent láthatunk majd a közlejövőben a gámáról.

 

2cogmonkey-thumb.jpg

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)