Hirdetés

Tisztelet és becsület nélkül - Spíler ismertető

|

Tisztelet, becsület. Két nagyon fontos tulajdonság, amiket ez a film figyelmen kívül hagy. A fiatalabb nem tiszteli az idősebbet, a bevándorló nem tiszteli az angolt, a kis hal nem tiszteli a nagy halat, a nagy halból meg hiányzik a becsület.

Hirdetés

A film - lehet, hogy elfogult vagyok (de miért lennék az, hisz nem játszik benne a kedvenc színészem) de, hogy fejezzem ki magam szépen - eszméletlenül jó lett. Az IMDB-n kapott 7,3 pont szégyen – akik szavaztak ugyan ezt a filmet nézték? A dicsérő szavak száma nálam végtelen, a lehordóké véges, ám nem nulla. Ezt ki is fejtem bővebben, hisz ez az én dolgom. A film amúgy a Dávid és Góliát című Bibliai történetre is (hiszen a végén az erős hal meg) és a „mindig van egy nagyobb hal” alapigazságra is támaszkodik (hiszen azért a kicsiknek sincs könnyű dolguk).

London változik. A szigetország fővárosában már semmi, és senki sem a régi. Régen mindenki tudta, mit illik és mit nem, a pitiáner bűnözőktől kezdve a legjobb bérgyilkosig. A mai alvilág azonban teljesen más, kiveszett belőle a tisztelet és a betyárbecsület. Már senki sem veszi figyelembe az Old Schoolt. Ez azonban hagyján, jöhet az olaj a tűzre: egy orosz milliárdos és bandája az ingatlanügyekben utazik, és szívességet kérnek a londoni alvilág vezetőjétől, Lenny Cole-tól, hogy segítsen nekik megszerezni az engedélyt.

Az ismertetőt folytatása a CineStar honlapján található.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)