Hirdetés

Titanfall 2 - visszatér az első rész egyik közkedvelt pályája

|

Ahogy a Battlefield 1-hez, úgy a Titanfall 2-höz is érkezik decemberben egy ingyenes map. Az első rész játékosainak ismerős lehet.

Hirdetés

Az Electronic Artsnak úgy látszik, bejött, amit a Star Wars Battlefronttal kipróbált. A játék tavalyi megjelenése után pár hónappal, hogy, hogy nem pont decemberben jött a Battle of Jakku DLC, amit mindenki ingyen letölthetett.

A Battlefield 1-hez a Giant's Shadow map érkezik az év utolsó hónapjában, a Titanfall 2-höz pedig az első részben látott Angel City feljavított változata. A Respawn látta, mennyien szerették, és számukra is kedves, ezért úgy gondolták, jó ajándék lenne a játékosok számára. Azt még nem árulták el, min változtatnak. Ilyen volt az első részben:

Később további pályák jönnek, melyek mindegyike ingyenes lesz, ahogy a játékmódok és a játékmenetbeli újítások is. A megjelenés utáni tartalmak közül csak a külsőt megváltoztató cuccokat vehetjük meg pénzért, melyek a játékmenetre nincsenek befolyással, de segítenek a játékosoknak kitűnni a többiek közül. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)