Hirdetés

Titanfall 2 - hamarosan jön az első ingyenes DLC, traileren a régi-új pálya

|

Egy új videón nézhetjük meg, milyen is lesz a csihi-puhi a felújított Angel Cityben, de ezen kívül is érkeznek újdonságok az első ingyenes DLC-ben.

Hirdetés

Ahogy a Respawn előre megígérte, a Titanfall 2 tartalmi DLC-i nem kerülnek pénzbe, hamarosan pedig megérkezik az első ilyen csomag. Fizetős skinek is érkeznek vele (lejjebb láthatjátok az egyik új külsőt), de a középpontban egy új pálya áll.

Illetve Angel City ismerős lesz az első rész veteránjainak, a Titanfall 2 első DLC-pályája ugyanis az első részben is játszható volt és ahogy a fenti traileren láthatjátok, nem változott meg radikálisan azóta. Itt először a játék előrendelői kezdhetnek játszani november 30-án (amikor az ingyenes időszak is indul az EA Access előfizetőknek), de a többiek is megkapják a pályát december 3-án. Ahogy a készítők azt megosztották velünk a legújabb blogbejegyzésükben, nem csak Angel City tér vissza. Megkapjuk Bish kedvenc pisztolyát, a B3 Wingman Elite-et és egy csomó új, titánokra aggatható felszerelést is, amikről a posztban olvashattok részletesen.

Nektek hogy tetszik eddig a Titanfall 2?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)