Hirdetés

Titanfall 2 - máris nerfelték a legerősebb titánokat és képességet

|

A Titanfall 2 pályafutásának első néhány napja előhozta a játék legnagyobb megmaradt balanszproblémáit, amiket hamar orvosolt is a Respawn csapata.

Hirdetés

Bár a Titanfall 2-t sokan dicsérik az igen jól sikerült kampánya miatt, hosszútávon természetesen a többjátékos módok tartják majd fent a játék iránti érdeklődést. Így a kezdeti, technikai jellegű patchek után nemrég élesített néhány változtatást a Respawn, amik mindhárom platformon átgyúrják kicsit a játék egyensúlyát.

A patch tartalmának leírásában kifejtették, hogy a sokak által túl erősnek ítélt Map Hack pilótaképességet átdolgozták, így csupán bizonyos időközönként látjuk majd felvillanni a minitérképen a játékosok helyzetét. Ehhez hasonlóan a tervezettnél erősebbre sikerült két titán, Tone és Legion is, így rajtuk is alakítottak a készítők. Néhány kisebb hibajavítás mellett még az Amped LMG fegyverek erején állított a Titanfall 2 csapata, ahogy ismét visszatölt az Anti-Titan és a Grenadier fegyverekbe való lőszerünk is, amikor beszállunk a titánunkba.

Ti észrevettetek valamilyen más balanszbeli problémát a játékban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)