Hirdetés

Titanfall - 8-bites Atari-játékok titánokkal

|

Felhördült a Titanfall marketinggépezete és az utóbbi évek legzseniálisabb kampányával állt elő. Retró Atari-játékok Titanfall köntösben. Az Asteroids már játszható is.

Hirdetés

A Titanfall Season Pass-ről már szinte mindent tudunk, magáról a játékról is hallottunk pletykákat, sőt, reklámunk és megjelenési trailerünk is van, de a marketinggépezet tovább dübörög.

Nem is akárhogy. Megjelent egy oldal, amin klasszikussá vált Atari-játékokat öltöztettek fel Titanfall köntösbe. A Titanfall Arcade-en egyelőre csak az Asteroids elérhető, de hamarosan a Missile Command és a Centipede is játszható lesz. Egy jó fél órát bőven bele lehet pakolni a játékba és első kézből mondhatom, hogy a titános fejlesztés kifejezetten jót tett neki.

Nem kaptunk értesítést az EA-től, ezért nem tudjuk, hogy valóban hivatalos oldalról van-e szó, de mivel ugyanazon a csatornán keresztül regisztrálták, mint amin a Hammond Robotics oldalt is, ezért valószínű, hogy ez is az EA műve lesz. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)