Hirdetés

Titanfall - idegenek igen, de titánok nem lesznek a DLC-kben

|

Ha egy pillanatra kiléptek a Titanfallból, akkor most megtudhatjátok, hogy mit tartogat a jövő a játék számára.

Hirdetés

A Titanfall már Európában is megjelent, bár kis hazánkban egy kicsit akadozik az ellátás, ezért sokaknak legkorábban hétfőn lesz alkalma beszállni a mókába. Most, hogy kint van a játék, a Respawn már a jövőről beszél. Pedig a jelennel sincs még minden rendben.

Azt már eddig is tudtuk, hogy több ingyenes és fizetős DLC érkezik majd a játékhoz, de a tartalmukról eddig nem esett szó. Könnyen lehet, hogy a Titanfall kiegészítőiben találkozunk majd különböző idegen életformákkal, akik megtöltik a Frontiert. A Titanfall art bookjában több kép is van hasonló élőlényekről és amikor erről kérdezték a Respawn közösségi menedzserét, elmondta, hogy "több új pályát is csinálnak és igyekeznek a lehető legtöbbet megmutatni a játékosoknak a világból, szóval ez is egy lehetőség".

A titánokkal kapcsolatban Heppe már egy kicsivel óvatosabban fogalmazott. Azt mondta, hogy az "előrelátható jövőben" be kell érnünk az Atlas, az Ogre és a Stryder kasztokkal. "Egy másik titán hozzáadása a játékhoz nagyon sok balanszolással jár, mert a Titán képességeinek jól kell működnie más titánok, és a pilóták ellen".

 

Eredetileg egyébként csak az Atlas volt benne a játékban és a fejlesztők addig nem is kezdtek el a többin dolgozni, amíg az nem volt tökéletes. Egyelőre nincs bejelenteni valójuk, de reméljük, hogy azért lesz itt még egy-két vaspajtás, akit kipróbálhatunk. Nektek elég a három?

Heppe azt is elmondta, hogy nagyon büszke a csapatra a multiplayer kampány kidolgozása miatt. Valóban ők voltak az egyik első stúdió, akik így meséltek el egy történetet, de ahogy a Titanfall tesztemben is olvashattátok, én nem voltam vele annyira megelégedve. Ti mit gondoltok?

Amúgy elég komoly volt az angol launch.

Legyen még Titanfall livestream?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)