Hirdetés

Titanfall - 48 gigát foglal majd PC-n

|

A Respawn Entertainment elmondta, hogy a Titanfall egy elég mackós szeletet zabál majd fel a PC-ink merevlemezéből.

Hirdetés

Nem is olyan régen még a játékostársadalom a Titanfall béta tüzében égett, de most már igazából mindenki a teljes játékot várja.

Nem is lesz baj, ha felkészülünk az érkezésére, ugyanis a Respawn most egy tweetben elmondta, hogy a Titanfall PC-s változata egy 21 gigás letöltés után összesen 48 gigabájtnyi helyen terpeszkedik majd a merevlemezünkön. 

Xbox One-on sem lesz sokkal rózsásabb a helyzet, viszont a HDD-k mostanában már nem olyan drágák, úgyhogy a PC-s társadalomnak ez nem fog különösebb problémát okozni. A Call of Duty: Ghosts is megevett 40 gigát, azt is túléltük valahogy.

Ha már PC-s Titanfall, akkor emlékeztetőül itt van újra a minimum gépigény. Nem kell tőle félni, bár a béta alapján egy kicsit soványnak tűnik. Meglátjuk.

Operációs rendszer: 64-bites Windows 7/8/8.1
Processzor: AMD Athlon X2 2,8 GHz vagy Intel Core 2 Duo 2,4 GHz
RAM: 4 GB
Videokártya: Radeon HD 4770 vagy GeForce 8800GT
VRAM: 512 MB 

Ti készen álltok a Titanfall megjelenésére? Meggyőzött titeket a béta?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)