Hirdetés

Titanfall - hamarosan jön a teljesítménynövelő javítás

|

A Respawn a Titanfall fórumán bejelentette, hogy hamarosan egy újabb javítócsomag érkezik, ami már a teljesítményproblémákat orvosolja majd.

Hirdetés

A Titanfall a múlt héten kapott egy nagyobbacska javítást, ami főleg egyensúlyozási problémákat és különböző bugokat orvosolt.

Akkor fájlaltuk is, hogy a teljesítménybeli problémákkal nem foglalkozott a Respawn, de a fejlesztők most a Titanfall hivatalos fórumán elmondták, hogy hamarosan érkezik egy újabb patch, ami csak erre koncentrál majd. A szerveroldali javítás volt számukra fontosabb, de most kipörgetnek egy kliens-patchet is, ami az egyébként egész barátságos Titanfall gépigényhez lövi be a játékot. Lényegében csak nem dobáljuk el a képkockákat olyan nagy vehemenciával. 

Ha ez megvan, akkor a fejlesztők ráfekhetnek végre az új funkciók kidolgozására, mert a privát meccsek, a matchmaking és játék testreszabhatósága terén még ígértek nekünk újdonságokat.

Mit szóltok? Nálatok voltak teljesítménybeli problémák? Szerintetek mi hiányzik a legjobban a Titanfallból?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)