Hirdetés

Titanfall - nézd meg 7680x1440-es felbontásban

|

Várható volt, hogy lesz egy felfedező, aki tovább merészkedik, mint az átlagemberek. Ez itt most a PC gaming fellegvára, brutális méretű képeken csodálható meg a Titanfall.

Hirdetés

Várható volt, hogy a PC Gamer csapata keményebb vasat is megmozgat annak érdekében, hogy minden PC-s játékról a lehető legbetegebb felbontásban kaphassanak összképet (szerencsére azért alapjáraton a Titanfall gépigény nem annyira durva, hogy ilyenekre otthon is szükség legyen). Az általuk épített The Large Pixe Collider becenéven futó masina eléggé karmoló darab, pontosan azért született, hogy lehessen mindent végletekig húzva csodálni.

Ennek köszönhetően most a Titanfall került boncasztalra. A korábbi PC-s gameplay videók mellett most brutális méretű képekben csodálható meg a játék három 1440p-s monitornyi (7680x1440-es) felbontásban. Még a titánokra odaszáradt amorf lénypiszok is vizsgálgatható, kattintásra kitárul a világ:

További látnivaló ide kattintva érhető el.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)