Hirdetés

Titanfall - a PC-s változat még szebb lesz

|

Ha azt gondoltad, a Titanfall PC-n már így is nagyon jól néz ki, az Nvidia segít, hogy még szebbnek láthasd.

Hirdetés

Rögtön azután, hogy az EA állítólag megkötötte a szerződést a nem Microsoft-exkluzívnak ígérkező Titanfall 2-re, az Nvidia bejelentette, hogy minden lehetséges módon támogatják az első rész PC-s változatát.

Az Nvidia a hivatalos honlapján fedte fel a Respawn csapatával kötött egyezségét, melynek értelmében mindent megtesznek azért, hogy az FPS ne csak játékmenete, de látványvilága miatt is élvonalban maradjon. A Titanfall első lépésként megkapja a TXAA, avagy a Temporal anti-aliasing funkciót, de a GameWorks támogatással rengeteg más élményfokozó dolog is bekerül.

Emellett az úgynevezett HBAO+ feature gazdagabb, részletesebb és reálisabb árnyékokat eredményez a tárgyak körül, de az újdonságokhoz tartozik még a 4K kijelzők támogatása, az SLI-multi GPU technológia és más hasonló funkciók kiaknázása is. 

Ti egyébként meg vagytok elégedve a Titanfall grafikájával?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)