Hirdetés

Titanfall - problémákat okozott a PC-s frissítés

|

Megérkezett a Titanfall legújabb frissítése, de az örömünk sajnos nem felhőtlen. Nőtt a betöltési idő, laggolnak a játékosok.

Hirdetés

Ma landolt a Respawn lövöldéjének frissítése, amely a rengeteg finomhangolás mellett immár a privát meccsek létrehozásának lehetőségét is megadja. A letöltés után azonban egyre több játékos kezdett panaszkodni, míg végül kiderült, hogy a fejlesztők valamit elrontottak a kódban.

A teljesítménybeli problémák számos játékosnál felléptek, és hol kevésbé, hol jelentősen befolyásolják egy Titanfall meccs alakulását. A betöltési idő megnőtt, egyes játékosok le is maradtak a bevezető videóról, és rögtön a pályán találták magukat. Többen panaszkodtak lagra is is, ami egy ilyen tempójú lövöldénél igencsak komoly probléma. A hiba csak a PC-s változatot érinti, így az Xbox One és Xbox 360 játékosok nyugodtan játszhatnak.

A Respawn egyelőre nem kommentálta az esetet, remélhetőleg minden erejükkel a hiba kijavításán dolgoznak. A privát lobbyk implementálása mellett sikerült kizárniuk a Wall-hackereket, változtattak számos fegyver sebzésén és egyes játékmódok pontozásán is. A teljes leírást erre találjátok.

Ti tapasztaltatok valami hasonlót?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)