Hirdetés

Titanfall - ha gondod van, itt a segítség

|

Az EA elindította a Titanfall Troubleshooting oldalát, melyen megtalálhattok minden ismert hibát, és a lehetséges megoldásokat is.

Hirdetés

Ha problémába ütköztök a Titanfall menetek során (ami nem elképzelhetetlen), akkor irány az EA új, Troubleshooting oldalára, ahol megtalálhatjátok a probléma forrását, és jó eséllyel megoldást a hibára.

Attól függetlenül a Respawn első játéka viszonylag jól vette az első kanyart, azért sajnos van már dolog, amiről mindenképpen érdemes beszélni.

Telepítés:
- A Titanfall nem telepíthető 32-bites rendszerre
- HDD-hez kapcsolható telepítési gondok

Kapcsolat:
- Kapcsolódási hiba és leakadás lassabb internetkapcsolat esetében

In-game problémák:
- Összeomlás, amikor meccs közben meghívás érkezik egy másik meccsbe
- A játékosok véletlenszerűen kerülnek beosztásra az IMC-be, vagy a Militiába a kampány kezdetén

Hardveres gondok:
- A Kinect nem használható hang komunikációra, és hibás mikrofon működés PC-n
- Néhány Intel processzorhoz szükséges egy külön béta grafikus driver telepítése

A Titanfall megjelenés március 13-án ezeket a gondokat hozta, az Xbox One-ra, és PC-re befutott játék hibáinak gyors kijavítását ígérték (érdemes a fenti oldalt követni). Az Xbox 360-as verzió március 28-án érkezik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)