Hirdetés

Titanfall - megvan az első tizedik generációs pilóta

|

A Titanfall hype-ja elég sok embert rántott magával. Nemcsak hogy megdobta a Xbox One eladásait, de már most van olyan játékos, aki 10-szer prestige-elt.

Hirdetés

A Titanfall már-már Call of Duty méretű hype-ja természetesen megtette a hatását. Ahogy azt a heti toplistánkban is láthattátok, elég szépen is fogyott és a tavalyi Crysis 3 óta az első olyan Electronic Arts játék volt, ami az első helyen tudott nyitni és nem FIFA sorozat egyik része volt.

A Titanfall megjelenése az Xbox One eladásaira is jótékony hatással volt, a múlt héten eladott konzolok 70%-a bundle-ben volt a Respawn lövöldéjével. A játékosok is rendesen rápörögtek a Titanfallra, van köztük valaki, aki már egy tizedik generációs pilótával roncsolja a titánokat. Igen. Ez azt jelenti, hogy tízszer prestige-elt a megjelenés óta.

A fiatalember majdnem három és fél napot pakolt eddig bele a játékba. Valószínűleg nem dolgozik.

 

Eleinte azt gondoltuk, hogy csak egy hack, de Vince Zampella Twitteren gratulált a illetőnek. Ő pedig már csak tudja.

Melyik volt az a játék, amire a legjobban ráfüggtetek a kiadása után?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)