Hirdetés

Titkos projekten dolgozik az IO Interactive

|

Az IO Interactive nem lazsál, mert a Kane & Lynch, és a Hitman folytatása mellett egy titokzatos harmadik játékon is dolgozik.

Hirdetés

Szerencsére a gazdasági válság nem rántotta magával az IO Interactive-ot. Talán nem is csoda, hiszen a csapat a nagyszerű Hitman játékok mellett a Kane & Lynch-et is letette az asztalra. Ez utóbbi ugyan nem volt éppen hibátlan, ám a csapat a második részben kijavíthatja a csorbát.

A Kane & Lynch 2, és Hitman 5 mellett azonban a stúdiónak arra is maradt ereje, hogy immár három éve egy tikos projekten is dolgozzon. A fent említett két játék jövőre érkezik, viszont a névtelen projektről egyelőre csak annyit tudni, hogy az "semmi eddigihez nem hasonlít". Képzeljük el a Hitman, és a Kane & Lynch erőszakos világát, scriptek nélkül. Mindössze ennyi mondtak róla, de már ez is jól hangzik, ámbár ebből még akármi is lehet. No sebaj, csak jöjjenek a jó játékok sorba, a Kane & Lynch 2 után rápislantunk erre is, nagy duzzogva.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)