Hirdetés

Titkos projekten dolgozik az Obsidian

|

Az Obsidian nagyfőnökkel készített interjúból kiderül, hogy a csapat egy új projekten dolgozik.

Hirdetés

Feargus Urqhart neve jól cseng a játékfejlesztők világában. Elsőorban RPG ügyben tett le igen sokat az asztalra. Anno még az Interplay alkalmazásában egyszerű teszterként kezdte, most pedig már az Alpha Protocol is az ő nevéhez fűződik.

Urquhart elmondása szerint a The Old Republic mellett simán elférne egy Knights of the Old Republic III, csak a felkérésre várnak. Neverwinter Nights 3 viszont nem valószínű, hogy lesz valaha is, túl nagy arrafelé most a kavirc. Ezzel kapcsolatban jött az érdekes infó. Az Obsidian ugyanis szeretne esetleg egy saját fantasy világot kitalálni, de elképzelhető, hogy már meg is tették. Arra a kérdésre ugyanis, hogy a jelenleg futó fejlesztések mellett - Fallout: New Vegas, Aliens RPG, Alpha Protocol - dolgoznak-e valamin, a válasz igen volt. Létezik egy titkos projekt, amin az elmúlt négy hónapban dolgozott egy kis csapat, de sajnos a többi infó titkosnak minősül. Találgatni lehet, alant kommentben.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)