Hirdetés

Tíz újévi biztonsági tanács, amit ildomos megfogadni

|

2013-ban sem szabad az emberek és vírusok jóindulatára, valamint a vak szerencsére támaszkodni, ezért adunk pár tippet számítógéphez, mobilhoz.

Hirdetés

Sokan szeretik szilveszterkor fogadalommal megkoronázni az új év első perceit, de az esetek többségében ez nem a számítógép védelmére vagy a mobilunk biztonságára fókuszál, ami egyáltalán nem gond, de ezekre is fontos odafigyelnünk. Éppen ezen okból kifolyólag igyekeztük átgondolni a lehető legszükségesebb tanácsokat és össze is szedtünk tíz olyan tippet, amelyet betartva a rablóktól és a kártékony fájloktól is biztonságban tudhatjuk elektronikai eszközeinket.

Ha kíváncsiak vagytok rá, hogy miért fontos a biztonsági mentés, a BIOS jelszó, a kiterjesztett garancia vagy az óvatos Wi-Fi használat, akkor látogassatok el a Digitális Élet tanulságos cikkéhez. Érdemes!

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)