Hirdetés

Tízmillió X360 év végéig

|

A Microsoft bejelentette, hogy tízmillió Xbox 360 játékkonzolt szeretne leszállítani év végéig a kereskedelmi partnereinek.

Hirdetés

Ez a szám tehát az a mennyiség, amit a Microsoft eljuttat a boltokba. Benne van a raktáron lévő készlet, a boltok polcaira kipakolt mennyiség, és persze az is, amit ténylegesen sikerül eladni a vásárlóknak. 2007. júniusa végéig egyébként további 10-15 millió eladott Xbox 360-ra számítanak. A legutóbbi leszállított mennyiség egyébként 6 millió volt. További érdekesség, hogy az Xbox több évvel ezelőtti debütálásakor a megjelenést követő három negyedévben 4,7 millió példányt sikerült értékesíteni, míg most az Xbox 360 esetén ez a szám egy millióval több, vagyis 5,7 millió volt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)