Hirdetés

Több ezer játékot kínál akciósan a Steam

|

A Valve áruházában is beindult a holdújévi vásár, mely során számos új és régi játékot szerezhettek be fillérekért.

Hirdetés

Nagyjából minden digitális játéküzlet vásárt tart éppen, hol a holdújév, hol a Valentin nap kapcsán. Akármit is ünnepelsz, fogsz találni magadnak (vagy párodnak) valamit, amivel elütheted a tél megmaradt heteit.

Ha PC-s játékos vagy és a Steamet preferálod, akkor az a jó és rossz hírünk van, hogy ismét több ezer cím közül válogathatsz, melyek mind nyomott áron várják, hogy elköltsd rájuk a nehezen összekuporgatott tartalékaidat.

Hirdetés

Ha megnézted az Epic Games Store ajánlatait, akkor hasonló akciókkal fogsz találkozni a Steamen is. A Cyberpunk 2077-től, Hadesen át a Star Wars Jedi: Fallen Orderig mindent 10-20 akár 50 százalékkal olcsóbban szerezhettek most be, és a Valve-tól megszokott módon a vásárlási élményt egy szép kis digitális eseménybe csomagolták, ahol matricákat és egyebeket lehet így gyűjtögetni.

A vásár pontosan február 15. 19:00-ig tart, így gyorsan szedjétek össze azt, amire szükségetek van.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)