Hirdetés

Több játékra szerződött a Neocore Games és a Paradox Interactive

|

Hosszú távú együttműködésről született megállapodás a magyar fejlesztő és a svéd kiadó között.

Hirdetés

A hazai Neocore Games közelmúltban megjelent játéka, a Lionheart: King's Crusade eddig meglehetősen pozitív értékeléseket kapott a külföldi sajtótól, s a jelek szerint kiadója, a Paradox is elégedett a fogadtatással.



A két cég közötti üzleti kapcsolatot még szorosabbra fűzi a tegnap este bejelentett megállapodás, aminek keretében a Paradox fogja kiadni a magyar fejlesztőstúdió következő játékait. Az első cím a sorban a King Arthur második kiegészítője, a The Druids, amiben új kampány, új ellenfelek, szörnyek, fenevadak várnak ránk, valamint Wales fődruidája, Ryons király bőrébe bújva az ősi hit jegyében hódíthatjuk meg Britanniát.



A Lionheart: King's Crusade tehát csak a kezdet volt. Fredrik Wester, a Paradox feje a következőket nyilatkozta: "Fejlesztőként a Neocore testesíti meg azokat a kvalitásokat és azt az attitűdöt, amikre mi a cégünket építettük. A legtöbb AAA-címre fordított humán erőforrás és költségvetés töredékével rendelkezve, szenvedélyüket és elhivatottságukat és szaktudásukat olyan fantasztikus dologgá olvasztották össze, amit mind a játékosok, mind a sajtó tagjai üdvözöltek. Büszkék vagyunk a megállapodásra, s izgatottan várjuk, milyen lehetőségek rejlenek benne számunkra."
Farkas Tamás a Neocore részéről a következőket fűzte hozzá: "Karrierem során számos kiadóval dolgoztam már együtt, de a Paradox támogatása példa nélküli. Ők valóban értik a játékipar dinamikáját, elég türelmük és tudások van ahhoz, hogy egyszerre kellemes és összetett játékokkal jelentkezzenek a piacon."

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)