Hirdetés

Több mint 1400 játékot vehetünk most meg olcsóbban Xboxra

|

Elindult a "Visszaszámlálási akció", mely során az év legjobb címeit szerezhetjük be akár 50 százalékos kedvezménnyel.

Hirdetés

Ha még nem tudtátok eldönteni, hogy melyik játékkal szeretnétek eltölteni az ünnepeket, akkor majd az Xbox ünnepi kiárusítása segíteni fog. A srácok lenyesték az árait az idei és az előző évek nagy címeinek, így több száz csodálatos címet markolhattok fel komoly kedvezményekkel.

Még csak nem is arról van szó, hogy régebbi címek között kellene válogatnotok: a Call of Duty: Modern Warfare III, a Starfield és a Street Fighter 6 mind a lista részét képezik, szóval bőven akad miből választani. Persze előbb érdemes elolvasni cikkünket arról, hogy mik voltak 2023 legjobb játékai szerintünk, hátha segít a választásban. 

A lenti felsorolásban összeszedtünk pár érdekes ajánlatot, de mivel ténylegesen több mint 1400 leárazott játékról van szó, így mindenkinek javasolnánk, hogy nézzen rá az aloldalra, és válogasson kedvére.

Hirdetés

Itt van pár jó ajánlat, amit érdemes lehet meggondolni:

A "Visszaszámlálási akció" már él, és 2024. január 2-ig lesz érvényben. Te mit szerzel be?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)