Hirdetés

Több mint 30 millió konzol az Egyesült Királyságban

|

Megszámoltatott a szigetország konzolmennyisége

Hirdetés

Szép nagy szám kerekedett abból, hogy a GAME Group közzétette legfrissebb felmérésének eredményeit, ami a jelenlegi konzolgeneráció szigetországi számainak felderítésére indult.

Az aktuális konzolok között tessék gondolni az Xbox 360-ra, PS3-ra, Wii-re, DS-re, és PSP-re. Az adatok szerint 32,4 millió ilyen konzol lett idáig szétszórva a háztartások között eddig az Egyesült Királyságban, ami 5,2-es növekedésnek felel meg 2008 óta. Ám a nagynak tűnő szám ellenére évek óta ez volt a legkisebb bővülés a helyi konzolpiacon. A kimutatás nem tér rá pontosan, hogy számszakilag mennyit adtak el pontosan a különböző konzolokból, de a helyi kollégák szerint első helyen lehetnek a Nintendo masinái, amit az Xbox360 majd a Sony portékái követnek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)