Hirdetés

Több mint 9 millióan választották a Minecraft-ot

|

Nem a grafikája, sokkal inkább a kreativitása miatt választották már több, mint 9 millióan a Mojang addiktív játékát.

Hirdetés

Az Xbox 360-as verzió megérkezésével nyugodt szívvel összegezhetjük, hogy a Minecraft szinte minden platformon hatalmas sikernek örvend és diadalmenetének még nincs vége.

A PC, Android, iOS és már Xbox 360-ra is megjelent produktumból összesen 9.2 millió darabot értékesítettek a hivatalos statisztikák tanúbizonysága szerint. A Mojang kötelékében tevékenykedő Daniel Kaplan twitteren történő bevallása alapján a Minecraft számítógépekre kihegyezett változatára eleddig körülbelül hatmillióan voltak kíváncsiak, míg az Xbox 360-ra szánt matéria egy millió eladással büszkélkedhetett 5 nap leforgása alatt (mellyel egyébként elnyerte az Xbox Live Arcade legsikeresebben rajtoló játékának címét.

Ti hogyan álltok a Minecraft jelenséghez?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)