Hirdetés

Több részlet is kiszivárgott a Suicide Squad: Kill the Justice League kapcsán

|

Például az ára, ami igen meredek az eddig látottak alapján.

Hirdetés

Még az idén februárban tartott State of Play keretein belül kaptunk egy részletesebb betekintést a Rocksteady készülő játékba, a Suicide Squad: Kill the Justice League-be. Hatalmas volt a csalódás ezután, és mindamellett, hogy közel sem a stúdió által egykoron fémjelzett minőségről tanúskodott a bemutatott etap, még az is kiderült, hogy a játék szolgáltatás alapú lesz és folyamatos internetkapcsolatot igényel majd. Annyira nem meglepő, hogy a negatív visszajelzések tömkelege után gyorsan visszavonulót fújt a csapat, míg végül a többszöri csúsztatások után most jövő februárra pozícionálták a megjelenést.

Most azonban több részlet is kiszivárgott a játékkal kapcsolatban, amelyeket egy redditező hozott nyilvánosságra. A posztoló az infókat állítása szerint egy expón bemutatott, egyelőre még "nem végleges" belsős előzetesből szedte, amiből többek között kiderült a játék ára, annak kiadásai és még számos egyéb érdekesség is.

Hirdetés

Ezek értelmében a Suicide Squad: Kill the Justice League Deluxe verziója 99,99 fontot (kb. 44.600 Ft) kóstál majd, melyben az extra kozmetikai kiegészítőkön felül a hivatalos megjelenés előtt három nappal korábban férhetünk majd hozzá a játékhoz. Elérhető lesz még egy Day One kiadás is, ami az értesülések szerint 69,99 fontos (kb. 31.200 Ft) árcédulát kap majd.

Az árazás mellett még olyan részletek szivárogtak, amik alapján kiderült, hogy a játékban valós idejű időjárás és napszak váltás lesz, emellett pedig a játéktér kétszer akkora lesz, mint Gotham volt az Arkham Knightban. Mindezek mellett a redditező szerint az is egyértelműen lejött, hogy a játékot online co-opban, de akár teljesen egyedül is végig tolhatjuk majd, a négy elérhető karakter között váltogatva. Viszont a sokak által kritizált mikrotranzakciókról, illetve a szolgáltatásalapú modellről egyelőre nem tudtunk meg többet.

Mos tehát úgy néz ki, hogy a Suicide Squad: Kill The Justice League a tervek szerint 2024. február 2-án jelenik majd meg PlayStation 5 és Xbox Series X/S konzolokra, illetve PC-re. Remélhetőleg a fejlesztőknek is sikerül addigra helyrepofozniuk a játékot és nem a jövő év egyik első nagy csalódásaként emlegetjük majd azt.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)