Hirdetés

Több Silent Hill játékról is pletykálnak, screenshotok is előkerültek

|

Közel egy évtizede várunk arra, hogy új Silent Hill játék kerüljön a piacra.

Hirdetés

Lassan egy évtizede tartja izgalomban a videojátékos világot a Silent Hill sorozat úgy, hogy egy játszható demón kívül semmit nem kaptunk 2012 óta. A Silent Hills című, végül elkaszált rész Hideo Kojima alkotása lett volna, a PT címre hallgató ingyenes teszt megjelenése után azonban nem sokkal törölték a projektet.

A rajongók persze rendkívül izgatottak voltak, Kojima azonban a Metal Gear Solid V után elhagyta a Konamit és sosem tért vissza a Silent Hills-hez. Az elmúlt években persze számos pletyka napvilágot látott, beszéltek például arról, hogy a Blair Witch fejlesztője, a Bloober Team dolgozik egy Silent Hill játékon, de még az is szóba került, hogy a Kojima Productions vette elő a szériát, amit közvetlenül a Sony finanszíroz.

Hirdetés

Ezek közül egyik sem igazolódott be, most azonban a horror játékokkal kapcsolatban jól informált Dusk Golem új, izgalmas információt osztott meg a Silent Hill IP-vel kapcsolatban, továbbá képernyőfotókat is csatolt, bár ezek még a projekt 2020-as állapotát mutatják. A posztból időközben eltávolították a képeket, amik további bizonyítékai annak, hogy hitelesek voltak. Szerencsére ezen az oldalon még mindig megnézhetitek őket.

Dusk Golem elmondása szerint az információkat szállító forrás viszonylag új számára, azonban elég bizonyítékot kapott ahhoz, hogy elhiggye amit lát. A beszámoló szerint például a képeken látható játéknak engedélyt kell adni, az ugyanis igazi SMS-eket küld a játékos telefonjára, ahogyan az halad előre a történetben.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A bejegyzés szerint nem a képeken látható játék az egyetlen folyamatban lévő Silent Hill projekt, több információt azonban most nem tudtunk meg. Ti örülnétek, ha Kojima tényleg visszatérne a franchise-hoz és mellette egy másik kalandot is készítene a Blair Witch fejlesztője?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)