Hirdetés

Több Silent Hill projekt is bemutatkozhat a következő napokban

|

Most, hogy közeleg a nem-E3, a Konami mozgolódni látszik. A szivárogtató szerint napokon belül kapjuk a trailereket.

Hirdetés

A Silent Hill franchise feltámasztása volt a legrosszabbul őrzött titok az iparban. A rajongók már jóval a bejelentés előtt tudtak a Silent Hill 2 remake-jének érkezéséről, de néhány meglepetése azért még így is maradt a Konaminak.

Jelenleg több Silent Hill projekt is készül a japán óriás esernyője alatt, és ezekből hármat minden jel szerint láthatunk majd a következő napokban.

Hirdetés

A szivárgást Dusk Golem hozta, aki egy ismert informátor a sajtóban. Golem szerint a Silent Hill 2 Remake, a Townfall és az Ascension trailerei már bemutatóra készen állnak. Szerinte az első, a Silent Hill 2 Remake már májusban bemutatásra kerül, ami azt jelenti, hogy legkésőbb szerdáig be kell futnia egy trailernek legalább. A fentiek mellett a Silent Hill: The Short Message kérdése is előkerült, de annak sorsáról Golem nem tudott érdemben nyilatkozni.

Update: DuskGolem thinks we will probably have three trailers soon
by u/dvrsd in silenthill

Mindez csak pletyka persze, de a Summer Game Fest 2023 hamarosan beindítja majd a játékbejelentések szezonját. Nem lennénk meglepve, ha a horror legenda hamarosan visszatérne.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)