Hirdetés

Több tucat Red Dead Redemption 2-es cowboy jött rá, hogy hátrafelé is lehet menni a lóval

|

Olyanok, mint azok a játékosok a Ready Player One-ban, akik évekig nem próbáltak hátrafelé elindulni egy autóversenyen.

Hirdetés

Az igazán időtálló játékok azok, amikben többszöri végigjátszás után is lehet találni valami újat. Nem hiába ámulok el minden évben a rituális Persona 5 ismétlésem alatt azon, hogy még mindig vannak olyan apróságok, amiket többezer, játékkal töltött óra elteltével sem fedeztem fel.

Így vannak ezzel a Red Dead Redemption 2 rajongói is. Amíg viszont én új dialógusopciókkal és personakeverésekkel kísérleteztem, ők arra jöttek rá, hogy a lovak bizony mennek hátrafelé is, ha úgy akarjuk.

Hirdetés

A /r/reddeadredemption subredditen villámcsapásként érte az egyik cowboyt, hogy 5 végigjátszás és majd 1900 órányi kalandozás után kiderült az elképesztő trükk. A helyzet egy picit vicces csak, az viszont jelentősen feltolja a poszt értékét, hogy a kommentekben tömegek ámuldoznak ezen a következő generációs játékelemen.

On my 5th playthrough with almost 1900 hours of play time, I just found I can back up my horse, I’m not being ironic or making a joke, I deadass didn’t know you could do this.
by u/lumbaginator in reddeadredemption

Rejtély egyébként, hogy ez az információ hogyan lesz hasznos az újabb és újabb végigjátszások során, hiszen viszonylag ritkán kell lóval tolatni. Mindenesetre jó tudni róla.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)