Hirdetés

Több tucat újabb screenshot az Ace Combat: Assault Horizon-ból

|

Már csak egy hét maradt a megjelenésig, de a Namco Bandai nem ül tétlenül.

Hirdetés

Az Ace Combat: Assault Horizon október 11-én jelenik meg a tengerentúlon, és rá három napra Európában. Ahogyan korábban már megírtuk, csak a Limited Edition-t tudjuk majd megvásárolni, de azt az alapkivitel áráért.

Most, hogy ennyire közel vagyunk a megjelenéshez, a Namco több tucatnyi újabb screenshot-ot adott ki. Ennek önmagában nem lenne olyan rettenetesen nagy jelentősége, de amiért mégis érdekes, az az, hogy olyan legendás, szovjet technikák vannak benne, mint a Su-24MP Fencer, Su-25TM Frogfoot, Su-33 Flanker D, Su-35 Flanker E.

Ugyanakkor ezen képek érdekessége még az is, hogy olyan játékokban szereplő festéseket láthatunk, melyeket egykoron nagyon szerettünk. Ilyen a Moebius 1 és Yellow 13 az Ace Combat 4-ből, a Cipher és a Solo Wing Pixy az Ace Combat Zero-ból. Az Ace Combat 6-ból láthatjuk a Talisman-t, és az Ace Combat 5-ből a Razgriz-t.

Nem kell hát túl sokat aludnunk ahhoz, hogy hamarosan a kezünkbe vegyük a sorozat aktuális epizódját, és magunk is megtapasztalhassuk, hogy milyen élményeket nyújt a tekintélyes gépmadárpark. A teljes képanyagot a galériában tekinthetitek meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)