Hirdetés

Többen játszanak a Battlefield V-tel, mint a legújabb résszel

|

A Battlefield 2042-ben csalódott játékosok inkább visszalépnek egyet, amíg a DICE nem javítja a hibákat.

Hirdetés

Másfél hónapja elérhető már a Battlefield 2042, és ugyan kisebb javítások érkeztek, még korai lenne azt állítani, hogy a DICE mindent helyrehozott. Hónapok kellhetnek még, hogy a játék olyan állapotban legyen, amilyenben lennie kell a sikerhez, így teljes mértékben érthető az is, hogy a játékosszám folyamatosan csökken, a nagy szabású összecsapások kedvelői más elfoglaltság után néznek.

Konzolos számokat most sem tudunk, de a SteamCharts és a SteamDB is azt mutatja, hogy a Battlefield V sokkal jobban teljesít utódjánál.

Hirdetés

A steames mérések azt mutatják, hogy míg a Battlefield 2042 esetében az egyszerre játszók maximális száma 12 ezer környékén jár, a Battlefield V-öt egyre többen, a cikk megírásának pillanatában például 22 ezren játsszák. A BF2042 novemberi megjelenésekor utóbbi sok érdeklődőt veszített, de most kezdi őket szép lassan visszanyerni.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Semmit nem tudni egyelőre arról, hogy mikor érkezhetnek újabb frissítések, de mind a vásárlók, mind a DICE érdekében reméljük, hogy hamar. A Rush mód kivétele valószínűleg nem segít.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)