Hirdetés

Többen játszanak a Skyrimmel, mint a Starfielddel?

|

Úgy látszik, hogy jelentősen visszaesett az érdeklődés a Bethesda űrkalandja iránt.

Hirdetés

Bár elképesztő számokkal nyitott, sőt még a Game Pass is rekordot döntött a Starfieldnek köszönhetően, mostanra már nagyon úgy néz ki, hogy némileg visszaesett az érdeklődés a Bethesda űrkalandja iránt. Nagyon sokáig még a Steam toplisták élén is bérelt helye volt a Microsoft idei évre szánt legnagyobb dobásának, viszont a Baldur's Gate 3 és a Phantom Liberty érkezése érezhetően háttérbe tolta a sokak által várt űr-RPG-t.

Most pedig már úgy áll a dolog, hogy a megjelenés után több mint két hónappal még a 12 éves Skyrim egyidejű játékosainak is sikerült lenyomniuk a Starfield felfedezőit.

Hirdetés

Persze a játékosok egy jelentős része továbbra is a Game Pass keretein belül nyüstöli a játékot, így egyértelmű következtetéseket nem vonatunk le ezekből, de azért a steames statisztikák mindig is jó iránymutatóként szolgáltak. Annak ellenére, hogy a Bethesda még most is aktívan felügyeli a játékot, amely megannyi frissítéssel és a közösség mentén számos moddal egészült ki, nagyon úgy néz ki, hogy mostanra már közel sem érdekel annyi embert, mint korábban.

Az elmúlt 24 órában a SteamDB adatai alapján a Starfield egyidejű játékosai a csúcson 26 705-en voltak, míg a Skyrim eredeti, megjelenéskori változatával és a különleges kiadásával játszók együttesen 26 793 főt számláltak. A Starfieldnek a legjobb pillanatában egyébként egyszerre 330 723 játékost sikerült megnyernie, ami továbbra is egy elismerésre méltó szám, viszont az egyidejű kalandorok száma mostanra már sokkal inkább a 10 ezres nagyságrendben mozog.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Azért ennek ellenére, ha még esetleg nem tetted volna, érdemes lehet adnod egy próbát a Starfieldnek, hiszen nyilván nem alaptalanul nyitott jobban a Bethesda minden korábbi játékánál. Ha esetleg érdekelne, hogy mi mit gondoltunk a játékról, arról pedig itt olvashatsz bővebben.

Nálatok pörög még a Starfield?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)