Hirdetés

Többféle Xbox 360?

|

Gondoltam mára még elfér némi találgatás is... halljuk hát: A GameIndustry.biz jelentése szerint a Microsoft kétféle Xbox 360 kiadását tervezi. A céghez közeli forrás elmondása szerint az olcsóbban nem lesz merevlemez, illetve visszafelé sem lesz kompatíbilis (vagyis ezt a kutya se veszi majd). A másik ezzel szemben HDD-vel felszerelt lesz, és nem kizárt, hogy képes lesz kiszolgálni a cég WebTV elképzelését. A Microsoft víziója, hogy a nappaliba is átvigyük az internetet, az onnan származó adatokat (például email), illetve akár zenéket és filmeket is neten keresztül szemléljünk. Kiváncsi vagyok, hogy ebből itthon mikor lesz bármi is...

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)