Hirdetés

Többjátékos mód a Dragon Age-ben, FPS nézetre vált a Dead Space?

|

Érdekes pletykák kaptak szárnyra az Electronic Arts két sikersorozatát illetően.

Hirdetés

Eddig is nyilvánvaló volt, hogy az Electronic Arts nem hagyja majd nyugodni a Dragon Age és a Dead Space szériákat, és a pletykák szerint jó irányba terelik őket.

A Kotaku jelentése szerint a Dragon Age aréna alapú többjátékos móddal ellátott epizódot kap, de nem tudni, hogy a Dragon Age 3 része lesz-e, vagy egy teljesen különálló darab. Állítólag a DICE Frostbite 2 motorját használja majd, és nem csak az eddig megismert kasztokkal, de sárkányokkal is játszhatunk PvE és PvP csatákban.

A Dead Space széria még érdekesebb átalakításokon esik majd át, mivel az eddig jól bevált hátulnézetet FPS-re cserélik, illetve valószínűleg egy külön játék az űrhajókra fog specializálódni. Korai tervezési stádiumban van egy, az Unchartedhez hasonló akciójáték is, ami a Dead Space világában játszódna. A Dead Space 3 története elvileg a Tau Volantis nevű, jég borította bolygón zajlik majd, és ez lesz az utolsó, melyben Isaac Clarke lesz a főszereplő. Az itt látott dolgokat kéretik pletykaként kezelni, sem mi, sem a forrás nem vállal érte felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)