Hirdetés

Többségben a gamer hölgyek

|

Amerikában legalábbis ez a helyzet, egy új tanulmány szerint.

Hirdetés

Bizony kérem, a hölgyek többen vannak, és többet is játszanak a PC-vel, mint a férfiak. Egy kísérlet során, több mint 184.000 felhasználó számítógépét figyelték amerikai tudósok. Az eredmény meglepő.

Kiderült, hogy arrafelé, a legtöbb gamer, hölgy. A játékos társadalomban, a 25-54 év közötti hölgyek 29 százalékot képviselnek, míg ebben a korosztályban a férfiak csak 20 százalékban vannak jelen. Az is kiderült, hogy az amcsiknál a legtöbbet játszott PC-s játék, a Windows-al együtt települő Solitaire.

Adja magát a kérdés: szerintetek aki csak a Windows-os pasziánsszal tolja, az már gamer? A kutatók szerint mindenképpen, hiszen ők akár vásárlók is lehetnek, természetesen leginkább a casual játékok piacán. Mindezek ellenére, jó látni, hogy a lányok is itt vannak a gamerek közt, nem? A galériába gyűjtöttünk néhány képet a gamer leányzókról, de érdekes módon, ők nem kártyáznak. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)