Hirdetés

Toca Race Driver 3 zúzhatóság

|

A Codemasters legújabb közleménye alapján, az egyébként 2006 Februárjában megjelenő új üdvöskéjük, vagyis a Toca Race Driver 3 lesz minden idők egyik legrealisztikusabb autós játéka, már ha az autók amortizációs fizikáját nézzük. A készítők elmondása szerint az új fizikai motor 100-szor! több sérülést tud megjeleníteni, mint az eddig használt. Ha hihetünk az ígéreteknek, akkor minden egyes lökhárító, spoiler vagy éppen gumiabroncs egészen másként fog sérülni a versenyek alatt, így még egy egyszerű padkázásnál is vigyáznunk kell majd a gumi épségére vagy máris figyelhetjük majd képernyőnkön a kerékről leválló vulkanizált darabokat. Nagyon ígéretesnek hangzik ez a minden idők legjobb törésmodellje, de lehet, hogy ehhez még lesz egy pár szava a GT Legends-nek is. Thanks GH.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)