Hirdetés

TOCA RD 2 újdonságok

|

Az Atari tudtára adott a nagyérdemű közönségének pár érdekességet, új információt a csak "egyedülálló szimulátorként" emlegetett TOCA Race Driver 2-ről. Az Atari hazájában - Ausztráliában - V8 Supercars 2-ként ismert szimulátorban olyan dolgokkal törekednek azt az egyedülállóságot és a legjobb jelzőt elérni, amelyek igen szívmelengető órákat szereznek majd egy-egy autósport rajongónak. A Ford Performance Racing, a Team Kiwi, mint csapatok, Jason Richards, Simon Wills és Mark Skaife, mint pilóták, Barbagallo Raceway, Indy 300 Surfers Paradise, mint versenypályák, virtuális valójukban. Ezek csak példák a sok-sok szupersztárról, csapatról és pályáról, melyek helyet kaptak a játékban. A V8 autós szakág talán sokak nem mond az ég világon semmit... De még ha nem is, akkor sem kell csüggedni, mert itt tényleg egy olyan autós szimulátorral van dolgunk, ami aztán élvezetet biztosít a felső fokon! Ha pedig valakinek nem tetszene majd az efféle száguldozás, foghatja magát és átállíthatja. Mire? Utcai versenyzés, rali, ralikrossz, Formula Ford és még jó pár fajta versenyforma áll majd rendelkezésünkre. Ezek után már csak azt kérhetjük a fogtündértől, hogy legyen minél hamarabb április! Ugyanis az említett hónapban kezünkbe ragadhatjuk ezt az egyedülálló szimulátort...

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)