Hirdetés

Tök jó, hogy vannak exkluzív Spider-Man 2 PS5 cuccok, de már megint a nyerészkedők vittek el mindent

|

Amint megnyílt a lehetőség az előrendelésre, az eBay huszárok már le is csaptak a teljes készletre.

Hirdetés

A Marvel's Spider-Man 2 kapcsán érkezni fog egy spéci PlayStation 5 kiadás, és mellette jönnek majd PS5 borítólapok, PS5 kontrollerek is a népszerű játék témájával. A konzolok és kiegészítők előrendelése múlt hét pénteken kezdődött, és szinte azonnal véget is ért: az összes példány elfogyott jóval a megjelenés előtt.

Alapvetően ezzel nem is lenne feltétlenül gond, ha valódi rajongók kapkodták volna szét a készletet, de a valóság ennél sokkal kellemetlenebb.

Hirdetés

A készletek jó részét eBay kofák markolták fel, akik aztán rohantak is aukciós oldalra majd háromszoros áron kínálni a konzolokat és kiegészítőket. Ami ennél is szomorúbb, hogy rengeteg példányt már fel is vásároltak az elkeseredett pókfejek.

Ami az Insomniac Games munkatársait illeti, ők mossák kezeiket: egy tweetre adott válasz alapján nem számíthatunk több példányra, legalábbis ami a PS5 borítólapokat illeti.

Ebbe nyilván nem fog belebukni az Insomniac, és a rajongók sem fogják kevésbé élvezni a Marvel's Spider-Man 2-t. Ettől függetlenül minden nap szomorú, amikor rajongásunk tárgyait a nyerészkedők kapják, és még jól is járnak vele.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)