Hirdetés

Tokyo 42 trailer - a káosz még sosem volt ilyen színes

|

Ha szeretitek a Hitmanből ismerős rejtőzködést, a Hotline Miami őrületét és a Katamari Damacy képi világát, akkor ez a nektek való játék.

Hirdetés

A Mode 7 csapatát eddig úgy ismertük, mint a Frozen Synapse fejlesztőjét, viszont a srácok most úgy döntöttek, hogy kiadóként is beszállnak a bizniszbe. Első kiadott játékuk, a Tokyo 42 kapásból nagyon izgalmasnak néz ki.

A SMAC Games műhelyében készülő Tokyo 42 egy izometrikus, nyitott világú akciójáték lesz, melyben igen érdekes hatások vegyülnek. A játék során egy szabadúszó bérgyilkos irányítunk majd, aki a Hitman-sorozat kopasz pszichopatájához hasonlóan az öltözetét váltogatva vegyül el a tömegben, mielőtt gyanútlan áldozatát elkezdené ólommal szórni.

Mindeközben a Katamari Damacy-ból vagy akár Animal Crossingból ismerős élénk színválaszték nagyon jópofa hangulatot kölcsönöz az egésznek, arról nem is beszélve, hogy a háttérben dübögő synthwave zenével engem mennyire megvettek. Nem csak engem nyűgöztek le, hiszen a Mode 7 fejlesztőit is nagyon megfogta a játék stílusa: "Ez a játék valóban csodálatos. Az egykori Amiga és MS-DOS klasszikusokra emlékeztet, de ugyanakkor nagyon modern és stílusos. Alig várom, hogy mindenki kipróbálja, hogy aztán megdícsérhessenek, amiért igent mondtam rá." - mondta a kiadó társalapítója, Paul Kilduff-Taylor.

A Tokyo 42 megjelenés valamikor 2017-ben esedékes, de azt még nem tudni, hogy pontosan milyen platformokra. Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)