Hirdetés

Tokyo Game Show 2008 - Lipcse népszerűbb volt

|

Az E3 mélyrepülésének köszönhetően idén a Games Convention és a TGS vetélkedhetett a nagyobb látogatottságért.

Hirdetés

A hozzánk "némileg" közelebb található lipcsei játékshow idei teljesítménye minden korábbi várakozást felülmúlva rekordokat döntögetett. A szervezők olyannyira elégedettek voltak az eredménnyel, hogy a jövőre induló kölni GAMESCom ellenére újra megrendezik a Games Convention-t.
A japán kollégák is rekordot döntöttek, ugyanis 194.288 látogatóval felülmúlták a tavalyi adatokat. Csütörtökon és pénteken még viszonylag enyhe volt az érdeklődés (27.305 és 24.178 látogató), ellenben szombaton és vasárnap már-már teltházról lehetett volna beszámolni (71.639 és 71.166 látogató). Az impozáns számok ellenére még ha hajszálnyival is, de Lipcse került ki győztesként a megmérettetésből. A németek leglátogatottabb napján 81.000 ember fordult meg a show területén, a látogatók összlétszáma pedig 203.000-re rúgott.

Egy helyi szépség

tgs08boothbabes__20_.jpg

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)