Hirdetés

Tokyo Game Show - Nem marad el

|

A Tokyo Game Show szervezői nem gondolkodnak a rendezvény törlésén.

Hirdetés

A földrengést követően számos videojátékos eseményt töröltek Japánban részben kegyeleti, részben más okokból, így joggal merülhetett fel sokakban a kérdés, hogy vajon mi lesz-e idén egyáltalán Tokyo Game Show.



A sajtó megkeresésére a Tokyo Game Show menedzsmentje azt nyilatkozta, hogy pillanatnyilag nem gondolkodnak azon, hogy lefújják az idei show-t, sőt az sincs tervben, hogy esetleg szerényebb körülmények között rendezzék meg. Ugyanakkor a körülmények alakulásának függvényében elképzelhető, hogy végül egy kisebb, visszafogottabb rendezvény lebonyolítására lesz csak lehetséges. Elsősorban a még hónapokig garantáltan bizonytalan energiaellátás jelent veszélyt a show-ra.

 

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)