Hirdetés

Nyolcvan percnyi Death Stranding tartalom vár minket a Tokyo Game Show-n

|

Kojima nem viccelt, amikor legutóbb azt mondta, hogy a következő Tokyo Game Show-n sokkal több árulnak el majd a játékról.

Hirdetés

Nagyon sokan kifejezetten azért várták a legutóbbi gamescomot, mert számítottak rá, hogy végre egy kicsit komolyabban is megnézhetjük Hideo Kojima enigmatikus új játékát és míg ez valamilyen szinten így is lett, azért elfért volna még néhány gameplay jelenet. Akkor annyit megtudtunk azért, hogy ez csak egy rövid ízelítő abból, amivel a Tokyo Game Show-ra készül a csapat, a legutóbbi bejelentésük alapján pedig úgy tűnik, nem vicceltek ezzel.

Hirdetés

A Kojima Productions a hivatalos Twitter-oldalán jelentette be, hogy a rendezvény több napjára és készülődtek műsorokkal, amelyek között természetesen gameplay jelenetek is lesznek. A bejelentés szerint szeptember 12-én nagyjából ötven percnyi tartalomra számíthatunk, 14-én további fél órával készülnek, 15-én pedig a japán szinkronszínészek beszélnek majd a játékról.

Ezek alapján nagyon úgy tűnik, hogy most végre tényleg (mármint tényleg-tényleg!) komolyabb betekintést nyerhetünk majd ebbe a rendkívül furcsa, de nagyon érdekesen kinéző játékba. A Tokyo Game Show 2019 egyébként szeptember 12-től 15-ig tart, mi pedig természetesen igyekszünk minden izgalmas fejleményről beszámolni nektek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)