Hirdetés

Tollszkenner a Planontól - az új csodafegyver

|

Újabb szenzációs találmány piaci érdekeltségű megjelenéséről számolhatunk be. A Planon nevű cég bemutatta vadiúj találmányát, a tollméretű szkennert. Mi ebben a jó? Példának okáért olvasunk egy magazint vagy könyvet, amelyből szükségünk lenne néhány oldalra későbbre. A lehetőségek tárháza gyakorlatilag végtelen: ha le kellene másolnunk a könyvtárból egy anyagot, ha neadjisten "lopni" szeretnénk egy szöveget, képet valaki asztaláról, míg egy pillanatra kimegy a szobából... Bizony, képet, ugyanis a DocuPen RC800 színesben is tud szkennelni, méghozzá akár fotókat is. A készülék szabványos USB porton keresztül csatlakoztatható, így bárhol hozzáférhető a tartalom.

A készülék 8 megabájt beépített memóriával rendelkezik. A tollszkenner ebben többszáz fekete-fehér oldalt képes tárolni, azonban ha csúcsszuper-felbontású, színes anyagra van szükségünk, az sem probléma. Ilyenből három oldal fér a kütyüre. Ez nem sok, azonban ez a kis "kellemetlenség" könnyen kiküszöbölhető, hála a fejlesztők ötletességének. Van micro-SD foglalat. Mint tudjuk, az ilyen kártyák pedig igen nagy kapacitással rendelkeznek, amelyek akár 256-szor akkorák is lehetnek, mint a készülék beépített tárhelye. További jó hír, hogy még csak nem is megfizethetetlen ez a műremek, egy darab ára ugyanis 300 dollár körül mozog (~65.000 forint).

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)