Hirdetés

Tölthető a Far Cry 2-höz készült Catalyst Hotfix meghajtó!

|

Öveket becsatolni, kezeket az asztal fölé, várhatóan fincsi gyorsulás következik!

Hirdetés

Ma délután még arról volt szó, hogy az AMD hamarosan kiadja a kifejezetten Far Cry 2-re hangolt Catalyst meghajtóját. Nos, ez a hamarosan mostanáig tartott, a gyártó támogatási oldalán ugyanis megjelent ez a bizonyos eszközillesztő. Jó hír, hogy nem csak a legfrissebb vezérlőket említik, hanem a kissé öregecske X1000-es kártyák is szerepelnek a listán. Hogy ezeken a kártyákon miképp fog futni a játék, azt nem tudni, az viszont biztos, hogy a DirectX 10-es modellek mellett a DX9-es csapat számára is történtek optimalizációk.

Innen szipkázhatjátok az XP-s és Vistás csomagokat.

Fontos megemlíteni, hogy az AMD semmiféle támogatást nem nyújt ehhez a meghajtóhoz, illetve mivel nem ment át a szokásos teljes tesztprocedúrán, ezért csak felkészültebb felhasználóknak ajánlott.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)