Hirdetés

Tölthető a Need for Speed DLC

|

Az ígéret szép szó, ha betartják úgy jó. Az EA szép csendben elérhetővé tette az első ingyenes DLC csomagot PC-re.

Hirdetés

A Need for Speed: Shift ugyan nem váltja meg a világot, ám azt sem mondhatjuk, hogy túl rosszul sikerült volna. Kinek tetszik, kinek nem, de gondolom aki játszik vele az örül, ha néhány új kocsit is kipróbálhat. Az első Need for Speed: Shift DLC pedig pont erre ad alkalmat.

A Team Racing Pack együtt érkezik PC-re az 1.02-es tapasszal. Az öt új kocsi - Toyota Supra Mk IV, 1967 Shelby GT500, 1967 Chevrolet Corvette Stingray, 1969 Dodge Charger R/T and the 1971 Dodge Challenger R/T - mellett egy új játékmód is bemutatkozik, a Team Racing (ki hitte volna). Itt két nagyobb csapat küzdhet a győzelemért, mert a javításnak hála immár 12 személy is tolhatja online. Alant néhány mirror:

Need for Speed honlap

Fileplay

WorthPlaying

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)