Hirdetés

Tölthető a Physical Warfare Pack a Battlefield 3-hoz

|

A megjelenés előtt nagy botrányok voltak az előrendelőknek járó plusz fegyverek miatt. Mostantól azonban nincs több kifogás a vereségre.

Hirdetés

A Battlefield 3-at előrendelőknek a Physical Warfare Pack nem jelent majd újdonságot, mert ők már rendelkeznek a csomag tartalmával. Ez a pakk azokat célozza meg, akik, később szerezték be a játékot és lemaradtak az előrendelői bónuszról.



A csomag tartalma: flash suppressor az SKS karabélyhoz, Type 88 LMG, és DAO-12 shotgun speciális lőszerrel. Akik eddig azzal a kifogással éltek, hogy a multis háborúk során az előrendelők „előnyei” miatt véreztek rendszeresen el, azoknak itt a felmentés. Physical Warfare Pack-ot letölt, fegyvert beállít, aztán indulhat az ütközet. Ha ezután is elvérzel, akkor már tényleg ne a játékot okold.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)