Hirdetés

Tölthető az America's Army 3

|

Elkészült, és ingyen tölthető az Egyesült Államok hadserege által szponzorált America's Army 3.

Hirdetés

A szabadságért vívott harc addig nem ér véget, amíg az Egyesült Államok hadseregének van pénze olyan promóciós eszközökkel népszerűsíteni céljait, mint az America's Army 3.



Ahhoz képest, hogy olyan alkotásról van szó, amiért egyetlen fillért sem kell fizetnünk, az America's Army sorozat tagjai egész magas színvonalat szoktak megütni. Nyilván nem kevés szerepe van ebben a US Army anyagi támogatásának. A felhasznált dollárkötegeknek köszönhetően most már harmadik generációs Unreal motornak köszönhetjük a látványt.



Öt eltérő környezeti adottságokkal jellemző térkép, három lehetséges játékcél, és a specializáció lehetősége vár minden egyes játékost, akik képesek teljesíteni az alapkiképzést. Persze, aki már itt elvérzik, annak erősen javasolt, hogy a való életben is jelentkezzen a seregbe, katapult lövedéknek még jól jöhet valamikor.
A hivatalos oldalon feltüntetett linkekről, továbbá Steamről is tölthető America's Army 3 csapatjátékos beállítottságú felhasználók számára készült. A Rambo-klónok élettartama általában nem több egy-két percnél.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)