Hirdetés

Tölthető az ingyenes Amnesia: The Dark Descent DLC

|

A Justine címre keresztelt Amnesia DLC már nem csupán a Steam-változat tulajdonosai számára érhető el.

Hirdetés

2010 egyik meglepetésjátéka volt az Amnesia: The Dark Descent, a független horror milliós költségvetés, ismert színészek szinkronhangja és korszakalkotó látványvilág nélkül is olyan sűrű atmoszférát teremtett, amibe nem egy játékosnak beletörött a bicskája.



A szerkesztőségünkben is nagy népszerűségnek örvendő kaland még áprilisban kapott egy csakis Steamen keresztül elérhető DLC-t Justine címmel, ami egy új történetet tartalmazott egy hölggyel a főszerepben. Természetesen Justine meséje is csak erős kenderből sodort kötélidegek birtokában élvezhető felhőtlenül.



A szóban forgó DLC mostantól az 1.2-es frissítésbe ágyazva érhető el ingyen és bérmentve azoknak is, akik az Amnesia: The Dark Descent nem-steames változatát tudhatják a magukénak.
Akinek még így sem lenne elege a Lovecraft világához meglehetősen közel álló hangulatból, az további öt, a játék történetének írója által jegyzett és grafikusa által illusztrált novella elolvasásával múlathatja az időt. Az update az eddig említettek mellett néhány hibát is orvosol, valamint választható orosz szinkront és feliratot is integrál a játékba.



Végezetül megemlítendő még, hogy akik annak idején előrendelték a játékot, most szabadon letölthetik a Mikkor Tarmia szerezte zenei anyagot.



Letöltési link: Atomic Gamer, Gamer's Hell, Worthplaying

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)