Hirdetés

Tölthető az ingyenes Orcs Must Die! képregény

|

Az Orcs Must Die! történetének előzményeit egy ingyenes képregénynek köszönhetően ismerhetjük meg.

Hirdetés

A szomorú véget ért Ensemble Studios veteránjai által alapított Robot Entertainment vagy egy évig dolgozott az Age of Empires Online-on, mielőtt azt átadta volna a Gas Powered Games-nek, hogy saját projektjével foglalkozhasson.



Ez lenne az Orcs Must Die!, ami lényegében a Tower Defense stílusú játék lesz Steamre és XBLA-ra. A játék hőse egy csatamágus, a Rend egy ifjú tagja, aki sajnos nem a legokosabb tagja a jókat tömörítő szervezetnek. Nagy bajban lennének a derék polgárok, ha történetesen az orkok és gnollok szövetsége nem állna még hősünknél is ostobább tagokból. Így még marad némi remény arra, hogy karddal, számszeríjjal és pusztító varázslatokkal felvértezve megállítsa az inváziót.



Az Orcs Must Die! közelgő (október 5. XBLA, október 12. PC) megjelenése kapcsán a Robot Entertainment kiadott egy, a történet előzményeit taglaló képregényt, amit PDF formátumban bárki szabadon letölthet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)