Hirdetés

Tölthető az új Skyrim patch - irány a Steam

|

Megérkezett a legújabb patch az idei év legmeghatározóbb játékához, a Skyrimhez. Az 1.3-as sorszámot viselő patchban orvosoltak egy halom bugot, de további javításokat ígértek.

Hirdetés

A javító tapaszban található változtatásoknak először a PC-sek örülhetnek, hiszen a Steamről már tölthető.

A fejlesztők azt nyilatkozták, hogy a Sony és a Microsft is megkapta az anyagot, szóval a napokban várható, hogy Xbox Live-on és PSN-en is tölthető lesz. A patchben javítottak a játék stabilitásán (érdekes, van benne már vagy hatvan órám és még egyszer sem fagyott ki), néhány küldetés bugon, a sárkányok animációján mentés/töltés közben, a nem megfelelően számolt mágiaellenálláson.

Mostantól kezdve a házunkban akár egy teljes könyvtárat is berendezhetünk, ez a rész is javításra került.  Várhatóan a jövő héten érkezik még egy patch, ami a 4GB feletti RAM támogatást (Large Address Aware) hivatott biztosítani (64-bites oprendszer persze kell hozzá).

Végezetül egy személyes kedvenc Skyrim kategóriában, természetesen van már mod arra, hogy az alábbi dal bekerüljön a játékba.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)