Hirdetés

Töltsd le a Burning Crusade-et!

|

Mielőtt még bárki azzal vádolna minket, hogy mindenféle illegális dolgokra buzdítjuk olvasóinkat, egyszerűen arról van szó, hogy a Blizzard lehetővé tette, hogy a Burning Crusade-et ne csak a boltokban lehessen megvenni, hanem egy új szolgáltatás keretében a bankszámla használatával is letölthessük.

Hirdetés

Az egész procedúra rendkívül egyszerű és az account managment-re belépve lehet elindítani. Más kérdés, hogy én a világ minden kincséért sem mondanék le a csomagolásról a WoW esetében, de az igaz, hogy bizonyos helyeken már talán elfogyott a játék, illetve azokra a Cartmanekre is gondolni kell, akik már nem tudnak felállni a székből, miközben wowoznak. :P

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)