Hirdetés

Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands - bulizós traileren a Narco Road DLC

|

Úgy tűnik, a Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands komorabb hangulata után a Narco Road DLC-ben kevésbé veszi magát komolyan a játék és egy kicsit lazábbra vesszük a figurát.

Hirdetés

Nemrég mutatták be a készítők a Narco Road című DLC-t, a Tom Clancy's Ghost Recom Wildlands első fizetős kiegészítését, aminek hangulatából most egy új trailerben ad ízelítőt a Ubisoft. Míg a sztori elején kőkemény, a létezésüket is titkoló szuperkatonáknak ismertük meg a Szellemeket, úgy tűnik, most egy fokkal kevésbé lesz komoly a hangulat.

A kedvcsináló narrátora szerint ugyanis el kell majd nyernünk az újonnan érkező bandák bizalmát, akik kicsit sem a szerénységükről híresek: a videóban aranyborítású fegyverekkel sétálgató őrök őrzik a hatalmas medencés bulijukat, ahová különböző méregdrága sportkocsikkal érkeznek a vendégek. Úgyhogy egy nagy lépést távolodunk a Ghost Recon Wildlands katonai fikciójától, más kérdés, hogy ez nem biztos, hogy rossz dolog. Hiszen sokan már a megjelenéskor is szívesebben látták volna, ha a Ubisoft új játéka a Just Cause-féle könnyed sandbox irányba megy el.

Nektek hogy tetszik a DLC hangulata?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)